Haber
2015-11-15 08:17:39
KADIN KOLLARIMIZ, KAHVALTIDA BULUŞTU.

       EĞİTİM-BİR-SEN   1 NOLU ŞUBE BAŞKANIMIZ  NUMAN ŞEKER "Kadın Kolları başkanımız Neriman Çokgezerin düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıdayız. Kendisine, yönetimine ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" diyerek başladığı konuşmasında, sendikal anlamda kadınlarımızın katılımı ve mücadele lerinin  önemi dile getirdi.

 

         ŞEKER:" Bu günlere kolay gelmedik. Bu günlerin kıymetini bilerek çalışmalarımıza hız vermemiz gerekir. Üyelik anlamında hedefimizin sendikasızlar olduğunu da unutmamalıyız." diyerek "bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun." dilekleri ile ve sorulan sorulara cevapları ile toplantı devam etti.

       

 

            NERİMAN ÇOKGEZER: " Sendikal anlamda ve bir anne olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Mücadelemiz sendikamızın çatısı altında, hukuk ve yasalar çerçevesinde devam edeceğini, bizi bekleyen pek çok sorunun çözüme kavuşturulması gereken aksaklıların dile getirmesin, aternatif çözüm üretilmesi, planlı ve programlı öneriler sunmamız ile katkı sunabileceğimiz inancında azim ve kararlığındayız." diyerek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen