Haber
2014-01-23 08:16:05
İlk kafile Cumartesi sabah 04.00 Yenişehirden hareket ediyor

İlk kafile Cumartesi Sabah 04.00 Yenişehir Hava Limanından hareket ediyor.

Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi Umre organizasyonu son bilgilendirme toplantısını yaptı. Ördekli kültür merkezinde yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan şube Başkanı Numan Şeker, “Kutsa yolculuğa başlamaya birkaç gün kaldı. İlk uçak cumartesi sabah 04.00’te Yenişehir hava limanından kalkacak. İkinci uçak henüz belli olmadı çalışmalarımız sürüyor, cumartesi veya pazar günü içinde bir saatte hareket edecek şekilde inşallah belli olacak. 8 Şubat 2014’te ise döneceğiz.

Yaklaşık üç yüz kişilik bir organizasyon, bu tür büyük organizasyonlarda ufak tefek sorunlar olabilir. Bütün sorunları birlik beraberlik içinde aşmaya çalışacağız. Sizden sabırlı ve hoşgörülü olmanızı bekliyoruz. Döndüğümüzde birbirimizle ilişkilerimizin ilk gittiğimizden daha iyi bir durumda olarak, helalleşilerek ayrılmamız gerekir. “ dedi.

Umre kafilesi BUTTIM'de buluşarak dua töreniyle yolculama yapılacaktır.

Ziyarete refakat edecek hocalar tarafından “Umre nasıl yapılır ve nelere dikkat edilmesi gerekir?” konulu bir seminer verildi. Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen