Haber
2016-04-09 09:18:38
İL EMNİYET MÜDÜRÜ SELAMİ YILDIZ'A ANLAMLI ZİYARET

              

MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ’NDEN BURSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ SELAMİ YILDIZ’A ANLAMLI ZİYARET

       MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ POLİS HAFTASI’NDA BURSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
 

       NUMAN ŞEKER EMNİYET TEŞKİLATININ 171. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

            BURSA- Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, her yıl ülkemizde 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası kapsamında sendika üyeleri ile birlikte Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti.

Polis Haftası’nda Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret eden Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, Emniyet Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ülkemizde huzurlu ve güvenli ortamda yaşama da en büyük katkıyı Polis Teşkilatı’nın sağladığını ifade eden Numan Şeker, “Polisimiz demokratik düzen içerisinde temel hak ve özgürlüklerin korunması noktasında huzur ve güven ortamı başta olmak üzere kamu düzeninin sağlanması gibi önemli bir görev üstlenmiştir. Gerek Bursa’mızda gerekse de ülke genelinde Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkımızın da takdirini kazanmıştır” dedi.

NUMAN ŞEKER: “ÜLKEMİZİN GÖZ BEBEĞİ”

Sendika olarak Emniyet Teşkilatı’nın yaklaşık iki asırdır olduğu gibi gelecekte de başarısını sürdüreceğine inançlarının tam olduğunu belirten Numan Şeker, “Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir. 171 yıldır olduğu gibi daha nice yıllarda da değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla emniyetimizin halkına hizmet edeceğine olan inancımız tamdır” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Mali ve özlük hakları ile çalışma saatlerinin en kısa zamanda düzenlenmesi temennisiyle Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan emniyet personelimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

SELAMİ YILDIZ: “HUZUR VE ASAYİŞ NOKTASINDA ÖZVERİYLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’nin kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, “Bu anlamlı haftada teşkilatımızı unutmayarak üyeleri ile birlikte bizleri ziyaret eden Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker’e teşekkür ediyorum. Ülkemizin bekası, aziz milletimizin huzur ve asayişi için büyük bir özveriyle teşkilatımızın tüm kademelerinin kentimizde çalışmalarını sürdürdüğünden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.  

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen