Haber
2016-01-08 08:17:58
İL BAŞKANIMIZ NUMAN ŞEKER BİKAÇED'in 247.TOPLANTISINDA

              Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanımız Numan Şeker, BİKAÇED ( Bursa İlim Kültür ahlak ve çevre Derneği)nin ev sahipliğinde ve il Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Veli Sarıkaya'nın konuşmacı olarak katıldığı, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu nun 247. toplantısına katıldı.

 

    247. Toplantıya Milli Eğitim Müdürü konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, Bursanın özelde eğitim ile ilgili sorunları, problemleri  nelerdir? onları izah ettiği İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Türkiye'de bir çok alanda ilk olarak projelere imza attığını ifade etti. İmam hatiplerle ilgili rakamsal bilgiler verdiler.

 

 

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, söz alarak "Biz Türkiye'de ne devletin ne de hükümetlerin bir eğitim politikaları olmadığını dile getirdi. Eğer eğitim politikaları olmuş olsaydı değerler noktasından bir eğitim politikaları olması gerekirdi ve öğrencilerimiz kendilerine ufuk açan öğretmenlerini bıçakla pala ile kesmeye çalışmazlardı. Bunun için acilen eğitim politikaları geliştirmesi gerekiyor ve eğitimin müfredatlarının içeriğinin değerler üzerinden yeniden kurgulanması planlanması gerektiğini sendika olarak biz bu noktada Milli Eğitim Bakanlığı'na gerekli istişareleri yapıyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz." dedi

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen