Haber
2019-03-19 09:22:58
GENEL BAŞKAN ALİ YALÇININ KATILIMIYLA BURSA MEMUR SEN TEŞKİLAT BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Memur Sen Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Bursa Memur Sen Teşkilat Buluşması" Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik, tanışma ve dayanışma amacıyla organize edilen etkinliğe bini aşkın Memur Sen teşkilat mensubu katıldı.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Önceki dönem İçişleri bakanı olan Milletvekili Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Part İl başkanı Ayhan Selman, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz ve Bursa protokolü katıldı.

Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkul'un konuşmasıyla başlayan programda, Levent Uslu, Ali Yalçın, Alinur Aktaş ve Efkan Ala birer konuşma yaptılar.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın gündemi yorumlayarak sendikal bakış açısını ortaya koydu. Yalçın, Kamu görevlilerinin beklentilerini, taleplerini bir kez daha dile getirdi. Ek gösterge, sözleşmeliliğe ilişkin mağduriyetlerin giderilmesi, 15 Mayıs mutabakatı, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili teşkilatımızın beklentilerini ifade etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen