Haber
2015-11-25 08:17:43
EĞİTİM-BİR-SEN'DEN ÜYELERİNE GELENEKSEL UMRE ORGANİZASYONU

         EĞİTİM-BİR-SEN’DEN ÜYELERİNE GELENEKSEL UMRE ORGANİZASYONU

       BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ MEMUR-SEN, EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBE ÖNCÜLÜĞÜNDE BU YIL UMRE ORGANİZASYONUN ÜÇÜNCÜSÜNÜ DÜZENLEYECEĞİ KUTSAL YOLCULUĞA ÜYE VE ÜYE YAKINLARINI UMRE'YE GÖNDERİYOR

 

           Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda üye ve yakınları için Umre organizasyonu düzenlemeye devam ediyor. Sendika binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasın da bu yıl ki Umre ziyaretini 25 Ocak - 7 Şubat olarak planladıklarını belirten Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker; 14 gün 13 gece olarak planladıkları Umre organizasyonunu, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirerek geleneksel hale getirdiklerinin altını çizdi.   

 

          Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, üye ve yakınları için 2013-2014 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilinde ilkini düzenlediği Umre organizasyonun üçüncüsü için kolları sıvadı. Sendika binasında düzenlenen basın açıklamasında İkra Tur şirketiyle imzalanan protokolle bu yıl ki Umre organizasyonunu 25 Ocak - 7 Şubat olarak planladı. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker; bu yıl 14 gün-13 gece olarak tertiplenen Umre organizasyonuna gitmek isteyen üyelerine ve yakınlarına geç kalmamaları için bir an önce gerekli kayıtları yaptırmalarının çağrısında bulundu.

 

NUMAN ŞEKER: “HİZMET SENDİKACILIĞIMIZLA BİRÇOK FAALİYETE İMZA ATIYORUZ”

               Sendika olarak önceliklerinin her zaman üyeleri için hizmet sendikacılığı yapmak olduğunu ifade eden Başkan Numan Şeker, “Bir yandan üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesinde yanında yer alırken; diğer yandan hizmet sendikacılığımız ile birçok organizasyona ve faaliyete hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.  Umre organizasyonunda önceki yıllarda edindikleri tecrübe ile bu yıl üyelerinin memnuniyeti en üst seviyede tutmaya hassasiyet gösterdiklerini belirten Numan Şeker, “Bu sene sağlayacağımız Umre organizasyonun daha kaliteli, programları yönüyle daha kapsamlı ve hizmet alanlarının seçkin mekânlar olması noktasında büyük hassasiyet gösterdik. Bu alanda hizmet veren, tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılarak; alınan teklifler sonucunda da hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle bu yıl da İkra Tur şirketinden hizmet alımını sendika olarak kararlaştırdık. Üyelerimizden gelen talep üzerine geleneksel hale getirdiğimiz Umre organizasyonunu ileriki yıllarda da devam ettirme düşüncesindeyiz” diye konuştu.

 

ŞEKER: “ÜYELERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

            Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerinin hem gelişimi hem de yararı adına bu güne kadar pek çok etkinliğe imza attıklarını hatırlatan Şeker, “2010 yılında temelini attığımız konut projesi ile 264 üyemizi ev sahibi yaptık. Yine yakın zamanda Akçalar’da geniş katılımlı bir protokolle temelini atacağımız 100 konut projesi ile üyelerimize bu dönemde cazip fiyatlarla konut sahibi yapmaya devam ediyoruz. Konut projelerinin yanı sıra sendika olarak üyelerimize hizmet sendikacılığı noktasında pek çok alanda kazanım sağlamaya devam ediyoruz” diyerek, sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Birçok önemli kuruluşla üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları bu dönemde imzaladık. Okul Müdürlüğü ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Anadolu, Sosyal Bilimler, Fen Liselerine Öğretmen Seçme, Görevde Yükselme gibi sınavları için hazırlık seminerleri ve deneme sınavları yaptık. Okan Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz sözleşme neticesinde 150 üyemizin yüksek lisans yapmasını sağladık. Sendika olarak üyelerimizin istekleri doğrultusunda bu gibi etkinleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

 

            Birçok firma içinden kendilerini tekrar tercih ettikleri için Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker’e teşekkür eden İkra Tur Genel Müdürü Bilal Ünal, sendika üyelerine ve yakınlarına vaat ettiklerinin üstüne çıkarak bu sene de güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını belirtti.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen