Haber
2014-05-09 09:16:18
Eğitim-Bir-Sen Üyelerinin Ailesine Moral Oluyor

Eğitim-Bir-Sen’den Kederli Aileye Destek

Eğitim-Bir-Sen Yaptığı Yardım İle Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Üyelerinin Ailesine Moral Oluyor

BURSA-  Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı Eğitim-Bir-Sen, geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden üyesini unutmadı. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Numan Şeker; geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Osmangazi İMKB Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fatma Sibel Sevinç’in (40) kederli ailesine sigorta kapsamında verilen 15 bin TL’lik çeki, sendika binasında düzenlediği basın toplantısı ile takdim etti.

Geçtiğimiz yıl Mudanya Kavşağı'nda meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle alev alan aracın içinde sıkışarak hayatını kaybeden Osmangazi İMKB Ortaokulu İngilizce Öğretmeni ve Eğitim-Bir-Sen Üyesi Fatma Sibel Sevinç’in ailesine sigorta kapsamında iletilen 15 bin TL’lik çeki vermek için Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Numan Şeker, sendika binasında basın toplantısı düzenledi. Elim kaza sonucu hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Fatma Sibel Sevinç’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise baş sağlığı dileyen Başkan Numan Şeker; “Allah bir daha Sevinç ailesine bu acıyı yaşatmasın” dedi. Acıları hatırlatmamak için çek takdimini bugüne bıraktıklarını ifade eden Numan Şeker, genel merkezlerinin ferdi sigorta kapsamında hayatını kaybeden bütün üyelerine 15 bin Türk Lirası yardım yaptığını hatırlattı.

Şeker: “Türkiye’nin En Büyük Sendikası Olarak Üyelerimizin Her Zaman Yanındayız”

Sendika olarak her zaman sevinçlerin paylaştıkça çoğalacağının acıların ise paylaştıkça azalacağının inancı içinde olduklarını söyleyen Numan Şeker, “750 bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olarak her zaman üyelerimizin özlük, sosyal, ekonomik haklarını; her alanda koruyan, kollayan ve genişleten bir sendika olmaya özen gösterdik. Bu niyetle sendikacılık yapmaya da gayret ediyoruz. İnşallah böylesine elim kazalar bir daha olmaz. Böyle çekleri de takdim etmeyiz. Gönlümüz bunu istiyor” diyerek, 15 bin TL’lik çeki basının huzurunda merhumenin eşi Selim Sevinç’e takdim etti. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen