Haber
2016-07-13 09:19:35
EĞİTİM-BİR-SEN FARKINI BİR DAHA GÖSTERDİ

BURSA EĞİTİM-BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ  MÜFREDAT ÇALIŞTAYINI TAMAMLADI.

              MEMUR-SEN İl Temsilcisi ve EĞİTİM-BİR-SEN 1 Nolu Şube Başkanı Numan ŞEKER: "Eğitim-Bir-Sen genel merkezinin yurt çapında, ders müfredatları ile ilgili yapmış olduğu çalışmaya, katkı koyma adına şubemize tevdi edilen, lise dokuz ve onuncu sınıflar, fizik müfredatı ile ilgili çalışmayı hamdolsun tamamladık."

            Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Arif ARI:" Vira Bismillah... Sendikamızın yeni yerinde ilk çalışma günü... Laf değil hizmet üreten bir anlayışla Genel Merkezimiz tarafından başlatılan ders müfredatları inceleme çalışması kapsamında Bursa Şubesi olarak cok kıymetli fizik öğretmenlerimizle fizik dersi müfredatını inceliyoruz. Hayırlara vesile olsun..." diyerek 27 Haziranda çalıştay startını vermişti.

 

         

            ŞEKER: "Katkı koyan öğretmen arkadaşlarımızdan Bilal Cankaya, Sayım Yılmaz, Yavuz Eskikömeç, Davut Aktaş'a, ve başkan yardımcısı Arif Arı kardeşime teşekkür ediyorum. Güzel ve ciddi bir çalışma sonunda hazırlanan raporu Genel merkeze gönderdik. Öğretmen arkadaşlarımıza da gösterdikleri özverili çalışmaları için teşekkür ederek hediyelerimizi takdim ettik."

                                         İSTANBUL MÜFREDAT ÇALIŞTAYI İÇİN LİNKİMİZİ TIKLAYINIZ.

>>>>> http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs/manset/3765/mufredat-calistayi-istanbul-da-yapildi

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen