Haber
2013-05-20 09:15:37
Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi öğrencilere kitap hediye etti

Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Yenişehir Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine "Sahih Kısa Hadisler" kitabını hediye etti.

Önceki gün Yenişehir’e gelen Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve Eğitim Bir-Sen Yenişehir Şube Başkanı Musa Ayaz’ı ziyaret etti.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve Eğitim Bir-Sen Yenişehir ilçe Başkanı Musa Ayaz ile birlikte Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçen Numan Şeker, burada okul müdürü Ahmet Kaya tarafından karşılandı.

Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker Yenişehir Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, Yenişehir Müftüsü M. Nedim Bakır ve Bursa İl Müftülüğü Baş Vaizi Ahmet Arda’nın tercüme ettiği ve 301 Hadis’ten oluşan “Sahih Kısa Hadisler” isimli kitabı hediye etti.

“Sahih Kısa Hadisler” isimli kitabı Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine tek tek dağıtan Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Konuşmasında, Hazreti Muhammed’in (SAV) hayatını öğrenmenin önemine dikkat çeken Numan Şeker, “Peygamber Efendimiz Veda Hutbesi’nde bizlere iki emanet bıraktı. Bunlardan birisi Kuran-ı Kerim, bir diğeri de sünnetidir. Efendimizin bir kısım sünnetleri, bu kitapta yer almaktadır. Bu kitabı okur ve her hadisi bir güne yayarsanız, tüm yıl boyunca sünnetlerin çerçevesinde hareket etmiş olursunuz. Ayrıca, İlçe Müftüsü M. Nadim Bakır ile Bursa İl Müftülüğü Baş Vaizi Ahmet Arda’ya böyle önemli bir eseri kazandırdıkları için teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen