Haber
2014-12-27 08:16:46
EĞİTİM-BİR-SEN BURSA ŞUBESİ KURUM YÖNETİCİLİĞİ SEMİNERİ

Eğitim- Bir-Sen Bursa Şubesi olarak 27-12-2014 tarihinde İlk defa ve yeniden müdür olarak görevlendirilen okul müdürlerimize yönelik olarak mevzuat, iletişim ve protokol kuralları semineri verildi.

 

 

    Seminerin  ilk  oturumunda Osmangazi  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Çiçek ve Rasim Alkaç sunum yaptılar. Sabahki oturumun son bölümünde ' Her Sınıfın Bir Yetimi Var ' projesi kapsamında İhh Bursa Şube yönetim kurulu üyesi Cahit Gül bilgilendirme yaptı.  Öğle yemeğinin ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya'nın sunumu oldu.    

 

 

    Seminer katılan okul müdürlerimiz adına, teşekkür konuşması yapan Zekai Gümüşdiş Orta Okulu müdürü  Zafer Ağaoğlu’nun  verilen bu seminerin önemine değinerek, şube müdürlerimize, sendikamız  EĞİTİM-BİR SEN yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini  yineledi. 

 

 

Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Numan Şeker programda bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasına yeni görevlerinin tüm arkadaşlara, ilimiz eğitimine ve ülkemize hayırlı olması temennisi ile başlayan Şeker, sendika olarak her zaman eğitime katkı sunacak projeler ürettiklerini, bu seminerin de idarecilerimizin görevlerini en güzel şekilde yapabilmeleri  için yapılan faaliyetlerden biri olduğunu ifade etti. İdareciliğin bir sanat olduğunu belirten Şeker, yeni görevlendirilen müdürlerin görev yaptıkları kurumlarda bir kısım, okul müdürümüzün enkaz devir aldıklarının bilincinde olduğumuzu, buna rağmen siz değerli idarecilerimizin, iyileştirmeye ve geliştirmeye açık alanları tespit ederek, gerekli çalışmaları başarı ile ortaya koyacağınıza dair güvenimiz tamdır  diyerek,  fark yaratacak çalışmalar yapmaları gerektiğini ifade ettiler. Sendika olarak bu tür çalışmalara her zaman destek vereceklerini söyledi.  İlimiz eğitimi ile ilgili genel değerlendirmelerinin ardından Şube Başkanı Numan Şeker emeği geçen şube müdürlerimize  teşekkür,  katılımcılara başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

 

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen