Haber
2013-10-04 09:15:54
Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi Ankarada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi Başkan ve Yardımcıları tam kadro Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Sabahtan akşam geç saatlere kadar süren ziyaretlerde Bursa’nın sorunları ve talepleri ilgili yerlere iletildi.

MEB Müsteşarı Özel Kalem Müdürü Bülent Çiftçi’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle ilk ziyaret gerçekleştirildi. Bülent Çiftçi’e yeni görevinde başarılı olması için iyi dilek ve temennilerde bulunuldu. Bülent Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MEB Müsteşarı, Doç. Dr. Yusuf Tekin makamında ziyaret edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Bursa’nın eğitiminin sorunları hakkında bir rapor verildi. Müsteşar Yusuf Tekin’in yaklaşım tarzının çözüm önerilerine pozitif yaklaştığı gözlendi.

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü olan Ali Rıza Altunel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu ve Bursa’nın ihtiyaçları konusunda bir rapor sunuldu. Genel Müdür Ali Rıza Altunel’in Bursa’nın sorunlarıyla çok yakından ilgilenmesi ve çözümü için elinden geleni yapacağını ifade etmesi ekibi ziyadesiyle memnun etti.

Eğitim Bir Sen Genel Merkezi’ni ziyaret ettikten sonra TBMM’ye geçen Bursa ekibi Bursa Milletvekillerini ziyaret etti. Yeni yasama döneminin hayırlı olması dileklerinde bulunuldu ve Bursa’nın sorunları ve talepleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Meclisin gündem yoğunluğu veya yurt dışında olunması nedeniyle bazı vekillerle görüşme yapılması mümkün olmadı. Bazı vekillerle odasında bazı vekillerle ise meclis kulisinde görüşme gerçekleştirildi. Görüşme yapılabilen vekiller şunlar: Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafa Öztürk, Bedrettin Yıldırım, İsmet Su, Hakan Çavuşoğlu ve Canan Candemir Çelik ile görüşme gerçekleştirildi.

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen