Haber
2020-04-15 09:26:09
Eğitim Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubeden Posta Çalışanlarına Destek.

Bursa Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ve yönetiminden Mehmet Ali Akiş ve Mustafa Korkmaz, Meslek Liselerinin yaptığı yüz koruyucu siperliklerden temin ederek PTT Çalışanlarına dağıttı.

Bursa'mızda iş yükü oldukça fazlalaşan PTT çalışanlarının kullanımı için Birlik-Haber-Sen Şube Başkan Yardımcısı Yasin Can Kardeşimize Hüma Hatun MTAL ve Atatürk MTAL idareci ve öğretmenlerinin gönüllü katkılarıyla ürettikleri siperlikleri teslim ettik diyen Acar desteğin devam edeceğini ifade etti.

İlk etapta Beşevler PTT Merkez Müdürlüğü, Başmüdürlük, Mustafakemalpaşa PTT Merkez Müdürlüğü, Gemlik PTT Merkez Müdürlüğü, Karacabey PTT Merkez Müdürlüğü ve İnegöl PTT Merkez Müdürlüklerine siperliklerin dağıtımı yapıldığını açıklayan Birlik Haber Sen şube başkan yardımcısı Yasin Can, siperlikler temin edildikçe aşamalı olarak tüm PTT Çalışanlarına dağıtılacağı ifade etti.

EBS Bursa 1 Şube başkanı Ramazan Acar, “korona virüs nedeniyle yoğun mesai yapan PTT çalışanlarımızla birlikte maske dağıtımında bulunmuştuk. Posta dağıtıcısı arkadaşlarımız için empati yaparak, farkındalık oluşturmak adına, Birlik-Haber-Sen Şube Başkanı Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte önceki gün maske dağıtımına katıldık. Bu mücadelede PTT çalışanlarının yükünü hafifletmek için acil olmayan e-alışverişlerden kaçınalım inşallah. Rabbim kolaylıklar versin arkadaşlarımıza, yâr ve yardımcımız olsun inşaallah.” şeklinde açıklamada bulundu.

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Acar 'a, Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Akiş ve Mustafa Korkmaz'a desteklerinden ötürü PTT Çalışanları adına teşekkür ederiz diyen Birlik Haber Sen Şube başkanı Sabri Uğur, “Memur-Sen Tüm Teşkilatları ile Büyük Bir Ailedir ve PTT Çalışanlarının Yanındadır.” dedi.

Acar, ”Ülke olarak zor ve sıkıntılı bir sınavdan geçiyoruz. Dünya ülkelerini kasıp kavuran korona salgını maalesef ülkemizde de can kayıplarına sebep oluyor. Bu konuda bizlerin üzerine düşen görev gerek devlet yetkililerimizin gerekse il yöneticilerimizin uyarılarını dikkate alalım. Mecbur kalmadıkça evimizden dışarı çıkmayalım. Çünkü bu salgınla başa çıkabilmenin tek yolu kendimizi en iyi şekilde izole etmektir. Dileğimiz ve temennimiz inşallah bu salgından en kısa sürede kurtuluruz.” Şeklinde iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Birlikte başaracağız, birlikte yeneceğiz, şimdi vefa zamanı.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen