Haber
2021-07-21 09:29:25
Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şubede bayramlaşma yapıldı

Sendika merkezinde gerçekleşen bayramlaşmaya Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Osman Mesten, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Akparti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz ve Kamil Bayramiç ile birlikte sendika yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Şube başkanı Ramazan Acar yaptığı konuşmada “İnsanın varoluşunun kadim anlamını, tarihsel mirasını ve medeniyet değerlerini kuşanmış kamu görevlilerinin emek, adalet, özlük ve özgürlük mücadelesini gerçekleştirmek üzere yola çıkan güçlü bir teşkilat olan Eğitim Bir Sen Bursa 1 ve 2 No'lu Şube mensupları olarak uzun bir aradan sonra ru-be-ru bir bayramlaşma programı yaptık hamdolsun.

Katılımları dolayısıyla Hakan Çavuşoğlu Bakanımıza, Osman Mesten Vekilimize, Oktay Yılmaz Başkanımıza, AK Parti İl Yöneticilerimiz Mustafa Yavuz ve Kamil Bayramiç Başkanlarıma, Erkan Suveydas ve Sabri Uğur Şube Başkanlarımıza, şube ve ilçe yöneticilerimiz, üyelerimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Rabbim sağlık, afiyet, birlik, beraberlik içerisinde nice bayramlara eriştirsin inşaallah. Kurban Bayramımız Mübarek Olsun” dedi.

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen