Haber
2017-04-01 09:20:21
EĞİTİM BİR SEN BURSA 1 NOLU ŞUBE NİSAN AYI İL DİVAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

EĞİTİM BİR SEN BURSA 1 NOLU ŞUBE NİSAN AYI İL DİVAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
 

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan ŞEKER’in başkanlığında il yönetim kurulu üyelerinin ve ilçe başkanlarının katılımıyla Nisan ayı il divan toplantısını il yönetim binasının Mehmet Akif İnan toplantı salonunda toplantıya katılanları selamla ve açılış konuşmasıyla toplantıya geçildi.

Numan ŞEKER devletimizin tarihinin kırılma noktasında olduğunu ifade ederek, “Bu süreçte yaşadıklarımız bundan sonra yaşayacaklarımız dan bağımsız olmayacaktır. Dünya dengelerinin değiştiği böyle bir süreçte Türkiye referanduma gidiyor. Hem referanduma ses vermek hem de katkıda bulunmak adına mitingler gerçekleştirdiğimizi tüm şubeler içinde en fazla mitingleri gerçekleştiren şube olduğunu ifade etti. 

4 Nisan tarihinde Memur Sen ve Eğitim Bir Sen genel başkanı Ali YALÇIN'ın katılımıyla Memur Sen'e Davet Tercihimiz Evet toplantısını gerçekleştireceğimizi söyleyerek toplantıya katılanlara bilgi verdi.
Şeker, 15 Mayıs’a kadar 11.111 üye hedefi için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.
 
Numan ŞEKER sözleşmeli öğretmenlik uygulamasına tekrar dönülmesinin hata olduğunu belirterek, Bakanlığın dezavantajlı bölgelere atama yaparken  cebren değil, cezbeden bir  yöntem  izlemesi gerektiğini söyledi.
 
İlçe temsilcilerininde ilçelerinde yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra toplantı, soruların cevaplandırılmasının ardından iyi niyet dilekleriyle sona erdi
 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen