Haber
2018-12-29 09:21:38
EĞİTİM BİR SEN BURSA 1 NOLU ŞUBE KADIN KOMİSYONLARI SEÇİLDİ

EĞİTİM BİR SEN BURSA 1 NOLU ŞUBE KADIN KOMİSYONLARI BELLİ OLDU

17 Kasım 2018 tarihinde yapılan 6. Olağan Genel Kurulu sonrasıyapılan değerlendirmeler ve istişareler sonucu Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Kadın Komisyonları da yenilendi.

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube ilçe Kadın Komisyonları ve İl Kadın Komisyonu seçildi. Başkanlığa Nermin Polat'ın getirildiği Kadın Komisyonu üyeleri şu şekilde oluştu. Medine Çakmak, Hülya Oğuz, Ayşe Sarıkaya, Meral Bayar, Gülsün Kurt, Elif Taşkın.

Eğitim Bir Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar yaptığı konuşmada, "Seçim sürecindeki rekabet dönemi bitti artık önümüzde dört yıllık refakat dönemi başladı. Dünde yapılan her iyi şeye devam ederek daha ileriye taşımaya çalışırken, geçmişte yapamadıklarımız varsa  onları da yapmaya çalışacağız. Geçmişte katkı veren emeği geçen komisyon başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederiz."dedi.

Akademik sendikacılık projemiz, 3600 konusu, öğretmen meslek kanunu, yöneticilik mesleği gibi konularında da görüşlerini açıklayan Ramazan Acar, kadın komisyonu çalışmalarının çok önemli olduğunu vurgulayarak konuşmasını bitirdi.

Kadın Komisyonu Başkanı seçilen Nermin Polat ise yaptığı konuşmada; "Türkiye’nin en büyük eğitim sendikası olan Eğitim Bir Sen’in seçim süreci başarı ile tamamlanmış olup 4 yıl boyunca bu zorlu ve kutsal görevi üstlenen Eğitim Bir sen başkan ve yöneticilerine rabbimden başarı ve muvaffakiyetler diliyorum.

Bu gün kadın komisyonlarımızla beraber yürüteceğimiz Kutsal bir görevi sayın başkanımız ve yönetimimizin teveccühüyle üstlenmiş bulunmaktayız. Bu bizler için onur ve gurur vesilesidir. Bu yolculuk hizmet yolculuğudur. Peygamberimizin buyurduğu üzere insanların en hayırlısı insanlara en çok faydalı olandır. Bu düsturla hareket edip kadın komisyonları olarak başkanımızın yanında olduğumuzu ve sendikamıza değer ve farkındalık oluşturacağımıza inanıyorum.

Önceki dönem kadın komisyonlarımızdan alacağımız bayrağı muhafaza edip yeni ufuklara taşıyacağımızdan hiç şüpheleri olmasın. Biz bir birimizin rakibi değil refikiyiz. Sizlerin tecrübe ve destekleri bize güç katacaktır. Bu hizmet yolculuğunda bugüne kadar göstermiş olduğunuz özveri ve gayretlerden dolayı sizlere minnet ve şükranlarımızı arzederiz.

Ve son söz olarak rabbimden girişeceğimiz bu yolculukta doğruluk ve içtenlik üzere girmemizi bırakacağımız her işte de doğruluk ve içtenlik üzere bırakmamızı niyetimiz hayr akıbetimizin de hayr olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen