Haber
2019-02-25 09:22:31
EBS OSMANGAZİ İŞYERİ TEMSİLCİLERİ EĞİTİMİ YAPILDI

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube yönetimi, Osmangazi İlçesi İşyeri Temsilcilerine Teşkilat eğitimi verdi.

Osmangazi İlçe Temsilciliğinin organize ettiği ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi Salonu'nda gerçekleştirilen İşyeri Temsilcileri  eğitimi yoğun katılımla sonuçlandırıldı.

Osmangazi İlçe Temsilcisi Mehmet Şükrü Okatan'ın programın açılış konuşmasında katılımcılara hoşgeldiniz diyerek yapılacak eğitimin önemi ve içeriği hakkında bilgi verdi.

Şube Başkanı Ramazan Acar yaptığı konuşmada, sendikal aidiyeti ve iş yeri temsilcilerinde bulunması gereken "olmazsa olmaz" özelliklere değindi. Yedi güzel adamdan birisi olan Erdem Beyazıt şunu der 'Daha iyisi var her zaman/ Sınırı yok mükemmele varmanın/ Zaman ne getirir bilinmez ama/Daha iyi olmalıyız yarın' sözünün ışığında, çalışmaya çok çalışmaya devam diyen Acar, "Programın hazırlanmasında emeği geçen Osmangazi Başkanı Mehmet Şükrü Okatan ve ilçe yönetimine; sunumlar için başkan yardımcıları Adil Yazıcıoğlu ve Mehmet Ali Akiş'e katilim gösteren değerli işyeri temsilcilerine, ev sahipliği için Şahin Boztepe ve Adnan Güler Kardeşlerime velhasıl emek, ömür, gönül veren tüm dostlara teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı işlerimizde yâr ve yardımcımız olsun inşaallah." diyerek konuşmasına son verdi.

İşyeri Temsilcileri Eğitim Programı sorumlularından  Şube Başkan Vekili Adil Yazıcıoğlu'nun Teşkilat kültürü/Sendikacılık Tarihi üzerine yaptığı sunum dikkatle dinlendi.

Programın ikinci sunumunu ise Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akiş verdi. "Sosyal Medya ve Algı Yönetimi" sunumuyla oldukça dikkat çeken M. Ali Akiş, "İşyeri Temsilcisi her üyemizin Genel Başkan başta olmak üzere, Şube başkanını ve Genel merkez ve Şube hesaplarını takip etmesi gerekir" dedi.

Eğitimini tamamlayan İşyeri temsilcilerine sertifikaları verildi. Toplu fotoğraf çekimiyle program son buldu.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen