Haber
2019-01-06 09:21:42
EBS İNEGÖL KADIN KOMİSYONU TARAFINDAN KAHVALTILI TANIŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

EBS İNEGÖL KADIN KOMİSYONU TARAFINDAN KAHVALTILI TANIŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Program 6 Ocak Cumartesi Saat 10.30 da İnegöl Royal Hotel de gerçekleşti. Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi İl Başkan Yardımcıları Mustafa Korkmaz, Ali Ağaoğlu, Cüneyt Vardar, Remzi Ayaz, Bursa Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı ve yönetimi EBS İnegöl İlçe Başkanı katıldı.

İnegöl Kadın Komisyonu Başkanlığına yeni seçilen Zeynep Özkan ve yönetim ekibinden Hatice Derin ve Tuba Uyanık programın ev sahipliğini yaptı. Sunuculuğunu İnegöl Kadın Komisyonu yönetiminden Hatice Derin'in yaptığı programda ilk konuşmayı İnegöl kadın komisyonu Başkanı Zeynep Özkan gerçekleştirdi.  Daha sonra Eğitim Bir Sen Bursa Kadın Komisyonu Başkanı Nermin Polat, İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er, İnegöl İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve EBS Bursa1 Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Korkmaz birer konuşma yaptılar.

Konuşmacılar 28 şubat sürecinden günümüze başta başörtüsü olmak üzere kazanılan çeşitli haklardan örnekler vererek Eğitim Bir Sen'in kadına verdiği önemi vurguladılar. Eğitim Bir Sen'in kadın komisyonlarının örgütlenmesinin tabana yayılmasının altını çizdiler.

Konuşma sonrasında İnegöl Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Özkan tarafından Bursa Kadın Komisyonu Başkanı Nermin Polat'a günün anlamına binaen plaket takdim edildi. Son olarak Bursa MAKEM Halk toplulukları grubu Bursa yöresinden oynadıkları folklor ile programa renk kattı.

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen