Haber
2019-10-26 09:24:29
EBS GEMLİK TEMSİLCİLİĞİ YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİ YEMEKTE BULUŞTURDU

Mesleğe yeni atanan ilçemizdeki öğretmenler Eğitim Bir Sen Gemlik temsilciliği tarafından tertiplenen tanışma yemeğinde biraya geldiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen akşam yemeğine Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, Yönetim Kurulu Üyelerinden  Adil Yazıcıoğlu ile Mehmet Ali Akış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, EBS Gemlik İş Yeri Temsilcileri ve  öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmenler katıldı.

Programın bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar öğretmenlere seslenerek "Tarihi Bursa şehrine ve Marmara’nın incisi ve Gemlik'e atanmanın şansını yaşıyorsunuz Türkiye’nin en güzel, en güzide köşelerinden birinde mesleğinizin unutulmayacak ilk yıllarını yaşayacak ve eminim çok güzel hatıralar biriktireceksiniz. Burada meslek yaşamınız  hayatınız boyunca taşıyacağınız çok önemli bir tecrübe olacaktır." diyerek başladığı konuşmasında  "Kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini seçip atanmanızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, Gerçekten güzel bir meslek seçtiniz. Öğretmenlik mesleği saygın meslekler arasında en önde gelmektedir. Bu saygınlık, dikkat, özen gösterilen meslekler beraberinde de bazı mesuliyetler getirmektedir. Sizin her hareketiniz öncelikle öğrencileriniz tarafından olmak üzere toplumun bütün kesimleri tarafından hassasiyetle takip edilecek ve örnek alınacaksınız. Çocuklarımıza gençlerimize vereceğiniz bilgilerin yanı sıra vatanına, milletine ,milli ve manevi değerlerine sahip , ahlaklı ve  dürüst nesilleri sizler yetiştireceksiniz." diye konuştu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran yaptığı konuşmada göreve yeni başlayan öğretmeleri kutlayarak "hepinize hayırlı uğurlu olsun. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kapımız sizlere her zaman açık. Ne zaman isterseniz yanımıza gelip çayımızı kahvemizi içebilirsiniz. Hepinizi tekrar kutluyor ve başarılar diliyorum." dedi.

Programın ev sahibi olarak hoş geldiniz konuşmasını yapan EBS Gemlik Temsilcisi Halil Gemici yemeğe katılan bütün davetlilere teşekkür ederek, "programımıza ve Gemlik’imize hoş geldiniz. Bizler EBS Gemlik temsilciliği olarak her zaman siz değerli öğretmenlerimizin yanında ve destekçisi olacağız." dedi. Gemici konuşmasını "Bu güzel programın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" şeklinde tamamladı.

Son derece samimi ve sıcak bir atmosferde geçen tanışma yemeğinin sonunda Eğitim Bir Sen tarafından yayınlanan ‘Kelebeğin Rüyası’ adlı kitap öğretmenlere hediye edildi.

Programa katılan öğretmenler davet sonrası kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler ve böylesi bir programla kendilerini ağırladıkları için EBS Gemlik Temsilciliğine teşekkür ettiler.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen