Haber
2019-12-18 09:24:54
EBS GEMLİK TEMSİLCİLİĞİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube başkanı Ramazan Acar, Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Akiş ve Cüneyt Vardar’ın katılımıyla Gemlik Temsilciliği 2019 Aralık ayı genişletilmiş İlçe Divan toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya EBS Gemlik İşyeri temsilcileri ve Gemlik okul yöneticileri katıldı.

Gemlik İlçe Başkanı Halil Gemici ilçenin geçirdiği sendikal süreci özetleyerek Gemlikte gelinen noktayıı verilerle açıkladı. İlçe divan toplantılarının rutin olarak devam edeceğini planladıklarını vurgulayan Gemici, bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şube başkanı Acar yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi.

Acar, "Rahmetli genel başkanımızın bütün giysileri yırtsak yeridir Yeter Bize Vefa elbiseleri dizileri başımızın tacıdır. Bu minvalde hareket ettik etmeye devam edeceğiz.

Ne yaptığını bilen bir sendikayız: İmha ve tehdit diline düşmeden inşa ve teklif dilini sahiplenerek sorunların aşılması gayretinde olacağız. Sorunları alt alta sıralayarak sendikacılığı ağlama duvarına çevirmeyecek. Sitem ve kahır sendikacılığı açmazına düşmeden, yeri ve zamanı ise, çözüm yolu tıkanmışsa tavır sendikacılığını ortaya koymaktan geri durmayacağız.

Teşkilatın görüşüne değer veren ortak aklı önemsiyoruz. Büyük olmanın kibrine kapılmadan Ene hastalığını tutulmadan sivil toplum alanındaki markalaşmamızı sürdürmek istiyoruz.

Her kafadan sese kulak verecek fakat herkesin kafasına göre davranamayacağı teşkilat disiplinini önemseyeceğiz. Mikro milliyetçilik dahil etnisiteye karşı millet ve ümmet bilincine açık olacağız.

Amatör ruhu kaybetmeden profesyonelleşecek, marka değerimizi yükseltecek, varılan ve varılmak istenen hedefe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Açlık ve yoksulluk sınırı arasında yaşayan eğitim çalışanlarının, nitelikli eğitim almak isteyen öğrencinin, kendini onlara adayan öğretmenin bizden beklentisi var, genel idari hizmetler sınıfı çalışan arkadaşlarımızın ve yardımcı hizmetler sınıfında çalışan arkadaşlarımızın bizden beklentisi var." şeklinde konuştu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen