Haber
2019-05-16 09:23:28
EBS BURSA 1 NOLU ŞUBEDEN MUSTAFAKEMALPAŞADA KURUM ZİYARETLERİ

MUSTAFAKEMALPAŞA KAYMAKAMLIK

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Acar, Şube  Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Akiş Mustafakemalpaşa İlçe Başkanımız Hasan Duran ve yönetim kurulu, Mustafakemalpaşa Kaymakamı, Belediye başkanı ve ilçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti.

Acar ve ekibi tarafından ilk olarak Mustafakemalpaşa Kaymakamlığına atanan Mehmet Zeki Koçberber'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi verilerek, Eğitim Bir Sen Eğitime Bakış süreli yayınını takdim edildi.

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İkinci olarak Mustafakemalpaşa belediye başkanlığına seçilen Mehmet Kanar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi eğitim ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

MUSTAFAKEMALPAŞA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Son olarak Mustafakemalpaşa ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ziyaret edilerek, yerelde ve genelde eğitimin sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Acar misafirperverlikleri için Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mehmet Zeki Koçberber'e, Belediye başkanı Mehmet Kanar'a ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen