Haber
2020-10-25 09:27:24
EBS Bursa 1 Nolu Şubeden BKM İstanbul yolu şubesine hayırlı olsun ziyareti

EBS Bursa 1 Nolu Şubbe Başkanı Ramazan Acar ile başkan yardımcıları Mehmet Ali Akiş, Ali Ağağlu ve Remzi Ayaz, 17 bin metrekareden oluşan Avrupa’nın en büyük kitabevi BKM Kitap İstanbul yolu şubesine hayırlı olsun ziyareti yaptı. Acar ve yönetiminin, “Diriliş Ertuğrul” dizisinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ ile tevafuk etmesi ayaküstü muhabbet etme imkanı bulmasını sağladı.

Acar, Bingölbalı'na gösterdiği misafirperverlik için çok teşekkür etti. 

Atatürk Caddesi (Heykel), FSM Bulvarı ve Özlüce’nin ardından Bursa’da dördüncü şubesini açan BKM Kitap, 10 milyon kitabın bulunacağı dev yaşam merkeziyle dünya ligine çıkıyor.

2000 yılında Bursa’da kurulan BKM Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaşması için Türkiye’ye büyük katkı sağlıyor Atatürk Caddesi (Heykel), FSM Bulvarı ve Özlüce’nin ardından Bursa’da dördüncü şubesini açan şirket yenilikçi konseptiyle dikkat çekiyor. 17 bin metrekarelik alan üzerine kurulan yeni şube İstanbul Yolu üzerinde Metro Market yanında BKM İstanbul Yolu Şubesi adıyla hizmet veriyor.

BKM’nin kurucusu Kutbettin Bingölbalı sıcak, samimi ve mütevazı kimliğiyle EBS Bursa 1 Nolu Şube Yönetimine hem tesisi gezdirdi hem de süreci anlatarak tesisin tanıtımını yaptı.

Bizimki kitaba olan bir tutkulu yolculuk, bizimki 37 yıl önce başlayan okuma ve okurlara en güzel kitapları ulaştırma heyecanı, bizimki her ulaştırdığımız kitapta bir aydınlanma yolculuğuna sebep olma mutluluğu! Kitaplar bize 37 yıldır mutluluk verdi, biz de mutluluğumuzu daha çok kitapseverle paylaşmak için yeni kitabevleri açtık, bir çok semte dev kitabevlerimizle ışıklar yaktık. Sonra da web sitemizle tüm Türkiye'den kitapseverlere merhaba dedik ve milyonlarca kitapsevere ulaştık. Şimdi de çok özendiğimiz, her bir detayı için ekipçe günlerce çalıştığımız, kitapseverleri çok özel bir ortamda misafir etmek için aylardır uğraş verdiğimiz Metro AVM içerisindeki Bursa- İstanbul Yolu Şubemizin kapılarını sizlere açma zamanı, buyurun, tüm kitapseverleri bekliyoruz. İstanbul Yolu Şubemiz, İstanbul Yolu Üzerindeki Metro Avm içerisinde yer almaktayız.” diyen Kutbettin Bingölbalı ziyaret esnasında şu bilgileri verdi.

100 milyon liralık yatırım

Türkiye’nin en büyük online kitap ve kırtasiye alışveriş platformu olan ‘bkmkitap.com’ yeni kurulan ve 4. Şube içinde bulunan otomasyon yönetimli lojistik merkezi sayesinde günde 70 bin paketin insan eli değmeden hazırlanabileceği bir ortam oluşturdu. 200 çalışanın vardiya sistemiyle çalıştığı BKM İstanbul yolu şubesi 100 milyon liraya yakın bir yatırım ile gerçekleştirildi. Bu merkezde günlük 350 bin kitap online alışveriş yapan tüketiciye ulaştırılmak üzere kargolanabiliyor.

Kültür ve kitap ile dolu bir yaşam merkezi

İçinde kafe, restoran, sahaf, kitap müzesi, toplantı salonları, eğitim alanları, dinlenme platformları, çocuklar için oyun sahaları, konferans merkezleri bulunan dev yatırım sayesinde bir Bursa markası olan BKM Kitap, dünyanın en büyük kitapçılarından biri olarak literatüre girdi. “Kitabın olduğu yerde mürekkep akar, kan akmaz” diyerek okumanın önemini vurgulayan şirketin öngörülü kurucusu Kudbettin Bingölbalı, pandemi döneminde Bursa’ya yatırım yapmanın insanımıza çok fayda sağladığını belirtti.

10 milyon kitap BKM’de

Gençlerin, yetişkinlerin, ailelerin buluşma noktası haline gelen BKM kitapçıları işletme politikası olarak güven konusuna çok önem verdiklerini ifade eden Kutbettin Bingölbalı özellikle ailelerin çocuklarını rahatlıkla gönderdikleri ve öğrencilerin de güven, hijyen ve sosyal mesafe kuralları içinde kitap okuyup yemek yiyebilecekleri bir markaya dönüşen BKM’nin yeni şubesinde 10 milyon kitaba ulaşmayı öngörüyor.

BKM’de 365 gün kampanya var

“Dünya klasikleri 5 TL” ya da “3 al 2 öde” ya da “online alışverişte yüzde 50 indirim” gibi kampanyalar ile okurları destekleyen BKM Kitap, büyük firma olmanın sorumluluğu ile kampanyalarını 365 güne yaymış durumda. “Kâğıt kokusunu duymak, aydınlık-temiz bir kitapçıda zaman geçirmek, aranan her eserin BKM’ye özel bilgisayar yazılımı sayesinde hızlı biçimde bulunabilmesi ve kitap alışverişinin sonrasında dostlarla bir bardak çay içebilmek artık lüks bir sosyal aktivite değil çünkü Bursa’nın BKM’si var” diyerek kitap aşkını ve Bursalılara doğru hizmeti sunabilme amacını vurgulayan Kudbettin Bingölbalı 1 Eylül 2020’de açılan 4. BKM Kitap şubesine herkesi davet ediyor.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen