Haber
2016-07-22 09:19:47
DARBELERİ VE DARBECİLERİ DEŞİFRE EDEN NUMAN ŞEKER ŞEHREKÜSTÜ MEYDANINDA

 BURSA MEMUR-SEN İL TEMSİLCİSİ VE EĞİTİM-BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI NUMAN ŞEKER

Değerli dava arkadaşlarım ;

           "Yarın cuma namazından sonra saat 14:00 de Şehreküstü Meydanı'nda, alçakça yapılan hain kalkışmaya karşı, her zaman olduğu gibi gür sesimizi çıkarma adına, Memursen Bursa teşkilatı olarak basın açıklaması yapacağız. üyelerimizin katılım noktasında hassasiyet göstermelerini özellikle istirham ediyorum. kardeş sivil toplum örgütlerinden de katılım noktasında hassasiyet göstereceklerine yürekten inanıyor ve Şimdiden teşekkür ediyorum" Diyerek, bir gün önce basın açıklamasını  dinlemek ve katılım sağlamak için davette bulunmuştu. 

MEMUR-SEN DARBECİLERE DEMOKRASİ MEYDANI’NDAN SESLENDİ

MEMUR-SEN DEMOKRASİ MEYDANI’NDA ŞÜKÜR KURBANI KESTİ

         Bursa'da 15 Temmuz gününden itibaren meydanları terk etmeden darbe girişimine tepkisini gösteren Memur-Sen, tüm üyeleriyle birlikte Demokrasi Meydanı’nda toplandı. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker’in konuşmasının ardından darbecilerin püskürtülmesi üzerine şükür kurbanı kesildi.

                  Demokrasi Meydanı’nda toplanan Memur-Sen ve Memur-Sen’e bağlı sendikalar, sloganlar atarak darbecilere ateş püskürdü. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker yaptığı açıklamada, tankların önüne yatarak, gövdesini barikat yaparak darbecilerin püskürtülmesinde büyük bir rol oynayan Türk milleti için ve tüm hain FETÖ’cülerin kamu kurumlarından temizlenmeleri dolayısıyla şükür kurbanı kestiklerini söyledi. Numan Şeker, milletin üzerine kurşun yağdıran asker  görünümlü teröristlere geçit vermeyen şehitlerimizi asla unutmayacaklarını da sözlerine ekledi. Şeker, “Millet iradesine karşı girişilen darbenin hazırlanmasında ve uygulamaya konulması kapsamında bu kişilerin kamu görevlisi olması, kamu yetkisine ve otoritesine yön veren bürokratik makamlarda bulunmasının oluşturucağı risklerin yok edilmesi devletin vatandaşlara yönelik sorumluluklarının başında gelmektedir” diyerek FETÖ ihanet çetesiyle bağlantılı olan kişilerin açığa alınmasının önemli olduğunu vurguladı.

“TÜM ÜYELERİMİZLE MEYDANLARDAYIZ”

          Numan Şeker, demokrasi şehitlerinin verdiği mücadeleyi kaldığı yerden devam ettirmek için kalkışmanın tüm emareleri ortadan kalkıncaya kadar tüm üyeleriyle meydanlarda olacaklarını da söyledi ve sözlerini şöyle noktaladı: “Her zaman milli iradenin yanında yer alan, milli değerlerimiz doğrultusunda sendikacılık yapan, birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümesi için çaba harcayan, bir milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Memur-Sen olarak, milletine kurşun sıkan satılık FETÖ’cü hainlerini ve destekçilerini bir kez daha lanetliyor ve  milletimize başsağlığı diliyoruz.”

"ZAMAN MEYDANLARI DOLDURMA ZAMANI" 

      İL TEMSİLCİMİZ NUMAN ŞEKERİN KONUŞMASINI DİNLEMEK İÇİN

 LİNKİ TIKLAYINIZ !

 >>>>> https://www.facebook.com/numan.seker.14/videos/1042814245755707/

           Numan ŞEKER:"Memur-Sen teşkilatı olarak, binlerce Vatan evladının katılımıyla, yeni ismiyle Bursa Demokrasi meydanında, alçakça yapılan darbe girişimini kurbanlar keserek basın açıklamasıyla lanetledik. Destek veren tüm kardeş sivil toplum örgütlerine ve üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen