Haber
2014-03-19 08:16:12
Dağ-Derden Eğitim Bir Sene İadei Ziyaret

Dağ-Der Eğitim Bir Sen'e İadei Ziyarette Buulundu

Dağ-Der Başkanı Mustafa Bay ve yönetim kurulu Eğitim Bir Sen Bursa Şubesine iadei ziyarette bulundu. Ziyarette Eğitim Bir Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker ve Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Mustafa Bay'ın Dağ-Der başkanlığına seçildiğinde Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Keles - Büyükorhan - Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneğİ (DAĞ-DER), Başkan Mustafa Bay ve yönetim kurulu üyeleri ile Eğitim Bir Sen’i ziyaret etti.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’nde gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Numan Şeker ve Dağ-Der Başkanı Mustafa Bay, Bursa’nın iki büyük sivil toplum kuruluşu olarak ortak çalışmalara imza atmak istediklerini dile getirdiler. Numan Şeker; “Ülkemizde gerçekleştirilmek istenen toplum mühendisliğine karşı durmalıyız. Hem ülke genelinde hem de Bursa’da büyük sorumluluklarımız var. Sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ederek hareket ediyoruz. Bursa genelinde de Dağ-der’in ağırlığını biliyoruz.” dedi.

Eğitim konusunda, iki büyük sivil toplum kuruluşu olarak yeni üretimler, projelendirmeler yapacaklarını belirten Şeker; “Ülkemizle ilgili durumlarda birbirimizle mücadele etmek, ortamı germek yerine yapıcı olmak gerekiyor” dedi.

Dağ-der Başkanı Mustafa Bay, 15 bin üyesi, 6 şubesiyle gittikçe genişleyen bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtirken, karşılıklı ziyaretlerin çok anlamlı olduğunu söyledi. Sağduyu, soğukkanlılıkla ve kültürümüze yakışan bir diyalog ortamı oluşması için çalışacaklarını vurgulayan Mustafa Bay, “Biz değerler, emek, hak, hukuk ve özlük mücadelesinde üyelerimizle birlikte takibinde olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Kamu hizmetlerinin kalitelileşmesinde Dağ-Der’in güçlenmesine, Eğitim Bir Sen’in arzu ettiği etkinliğe ulaşmasında üzerimize düşen bir görev olursa zevkle, sorumluluk bilinciyle hareket ederiz.” dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen