Haber
2021-02-15 09:28:10
Bursanın Tarihi Mekânları temalı fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube ve Genç Memur Sen Bursa İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği “Bursa’da Tarihi Mekânlar’ temalı fotoğraf yarışmasına 60 fotoğrafçı birbirinden güzel özgün fotoğraflarıyla yarıştılar. Jürinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren fotoğraflar yapılan tören ile ödüllerini aldı. Pandemi dolayısıyla sadece dereceye giren fotoğrafçılar ödül törenine katıldı.

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar yaptığı konuşmada sendikal faaliyetler kapsamında kültür sanat çalışmalarına önem verdiklerini, birçok farklı kültür sanat alanında etkinlikler yürüttüklerini, özellikle manevi değerleri önceleyen kültür sanat faaliyetlerini desteklediklerini ifade ederek tüm katılımcı yarışmacılarımıza teşekkür etti. Dereceye giren fotoğrafçıları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Genç Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Maksut Ali Atamer ise bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri fotoğraf yarışmasını farklı temalarla her yıl tekrarlayarak gelenekselleştirmek istediklerini ifade etti. Katılım gösteren ve dereceye giren yarışmacıları tebrik etti.

Kazanan yarışmacılarımız;

1.Gamze Kaya: 1.000 ₺

2.Melike Sayar: 750 ₺

3.İsmail Hakkı Yalçın: 500 ₺

Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen