Haber
2016-05-28 09:19:07
BURSA'NIN 17 İLÇESİNDE YETKİ EMİN ELLERDE...

           EĞİTİM-BİR-SEN 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker:Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın'ın teşrifleri ve coşkulu bir katılımla Eğitim-Bir-Sen 1 nolu şube olarak, 17 ilçede yetkiyi alan İlçe Başkanlarımızı plaketle ödüllendirdik. Başta Genel Başkanımız Olmak üzere katılan tüm başkanlarıma, yönetimlerine kadın komisyonları başkanı ve yönetimlerine, genç Memur Sen il başkanı ve yönetimine, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

HAMDOLSUN CENAB-I HAKK'A BURSADA YETKİ EMİN ELLERDE

 

        ŞEKER:"Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi , KYK ve Milli Eğitim Müdürlüğünde, 17 ilçenin tamamında hamdolsun destan yazarak yetkiyi aldık. Bu destansı başarıda emeği geçen Şube Başkan Yardımcılarıma, İlçe temsilcilerime, yönetimlerine, işyeri temsilcilerime ve üye olarak yanımızda yer alarak destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." teşkilatının bu başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

               ŞEKER:"Bursa ilimizdeki sendikal haritanın rengi tamamen mavi( Eğitim-Bir-Sen)11 bin kere maşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

           ŞEKER:" Eğitim İş kolunda, Türkiye'nin en büyük Sendikası Eğitim-Bir-Sen'in Türkiye'de yetkili İler    sendika haritası. Bu büyük başarıda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

       2017 mayıs'ında, Diyarbakır ve Tunceli'de de yetkiyi alarak, Türkiye'nin tamamında yetkili olacağız inşallah"

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen