Haber
2014-07-21 09:16:27
Bursa Şube Yönetimi Genç Memur Sen ve İDÖP mezunları ile iftarda buluştu

Bursa Şube Yönetimi Genç Memur Sen ve İDÖP mezunları ile iftarda buluştu

Şube yönetimi, Genç-Memur-Sen Üyeleri ve İDÖP (İlkö?retim Din Kültürü Öğretmenliği) mezunu öğretmen adayı genç kardeşlerimizle Havva Aslanoba Turizm ve Otelcilik Okulunda iftarda buluştu.

Numan Şeker, “Memur-Sen Konfederasyonu olarak Bursa’da 23 bin, Eğitim Bir Sen olarak ise 8 bin üyemiz var. Türkiye genelinde ise 2014 yılı itibariyle 11 hizmet kolunun 11'inde de yetkiyi alarak tarihi bir rekora imza attı.

Memur-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Büro-Memur-Sen, Toç-Bir-Sen, Enerji-Bir- Sen, Birlik Haber-Sen, Bayındır Memur-Sen, Ulaştırma Memur-Sen'in ardından Kültür Memur-Sen’de yetki aldı. Kültür Memur-Sen, Kültür ve Sanat Hizmetleri kolunda 11 hizmet kolundan oluşur, diyerek memur adaylarına sendikal bilgi vererek, Genç Memur Sen Bursa Başkanı Yunus Emre Altuntaş ve ekibine teşekkür etti.

Genç Memur Sen Bursa Başkanı Yunus Emre Altuntaş’ta bir selamlama konuşması yaparak Genç Memur Sen’in etkinliklerini anlattı.

İDÖP (İlkö?retim Din Kültürü Öğretmenliği) mezunu öğretmen adaylarını temsilen bir kardeşimiz ise Eğitim Bir Sen’e teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen