Haber
2013-10-18 09:15:54
Bursa Milletvekili İsmet Su'nun katılımıyla bayramlaşma yapıldı

Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verdi

Memur Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker’in yurt dışında olması nedeniyle Eğitim-Bir Sen Bursa Şubesi adına Şube Başkan Yardımcıları Ali Ağaoğlu ve Ahmet Bilgiç’in katılımıyla bayramlaşma gerçekleşti.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Toç-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül ve çok sayıda sendikalının katıldığı bayramlaşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Eğitim-Bir Sen Bursa Şube Başkan Yardımcılarından Ahmet Bilgiç, yaptığı konuşmada millet ve ümmet olarak bir araya getirici bir bayramda buluşmanın mutluluğunu dile getirdi. Bilgiç “Başkanımız Numan Şeker bu amaçlarla bayramını Afrika’da geçiriyor ve bize siyah kıtadan selam gönderiyor. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak bugün bir araya geldik. 700 bine yaklaşan üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü üyesi olma şerefini yaşıyoruz. Milletimizin bütünlüğünü ve birlikteliğini perçinleyen bu Kurban Bayramı’nda bir araya geldik. Rabbim bizleri ve birlikteliklerimizi muhafaza etsin. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun.” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, sendika binasında gerçekleşen bayramlaşma merasiminde üyelerle tek tek bayramlaşarak “Biz Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’in çalışmalarını biliyor ve takip ediyoruz özellikle ülkemizin demokratikleşmesindeki gayretlerini takdir ediyoruz.” dedi.

Kurban Bayramı bayramlaşma merasimine Ankara’dan katılan Tarım - Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇBİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, “Kişilerin birbirleriyle gerçek iletişim kurması gerektiğini ve bayramların bu bağlamda önemli rol oynadığını dile getirdi. Değirmen “Milli ve manevi bayramlarımız toplumumuzun birlik ve beraberliği için çok önemli vesilelerdir. Biz çalışmalarını önce insani değerleri göz önünde bulundurarak gerçekleştiren bir konfederasyonun mensubuyuz. Bu yüzden ne kadar şükretsek azdır. Tüm İslam alemine sağlık ve huzur dolu bir Kurban Bayram’ı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, buruk bir bayram geçirdiklerini ve nedeninin Suriye ve Mısır’da yaşanan olaylar olduğunu dile getirdi. Yünkül “Mısır ve Suriye’de yaşanan olaylar insanlığa acı vermektedir. Oradaki kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Memur-Sen olarak bu tür olaylara asla kayıtsız kalmadık. Geçtiğimiz günlerde Genç Memur-Sen olarak Mısır’da yaşanan olayları kınadık. Biz Memur-Sen olarak sendikacılığı sadece memurların, çalışanların özlük haklarını korumak bağlamında yapmıyoruz. Biz insani değerleri ön planda tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen