Haber
2014-11-07 08:16:37
Bursa Gönüllü Kuruluşlar Memur Sende bir araya geldi

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Memur Sende bir araya geldi

Bursa Gönüllü Kuruluşlar platformuna üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri her ay peryodik olarak gerçekleştirdikleri toplantının bu ay ev sahibi Memur Sen’di.

Toplantının konuğu, il milli eğitim müdürü Veli Sarıkaya ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi  öğretim üyesi Prof.Dr. Adem Apak idi.

Memur Sen il temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Numan Şeker ev sahibi olarak yaptığı konuşmada güncel olayları değerlendirdi ve İsrail’in Mescid-i Aksa’yı işgal edişini telin etmek üzere Cuma namazı sonrası Gönüllü Kuruluşlar olarak Orhangazi parkında bir basın açıklaması yapacaklarını açıkladı. Başta üye kuruluşlar olmak üzere tüm Bursalıları davet ettiklerini ifade ederek konuşmasını bitirdi.

İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Adem Apak hoca ise içinde bulunduğumuz günlerin Muharrem ayı ve aşura günü olması nedeniyle kerbela ve aşura üzerine konuşma yaptı. Hz.Muhammed(s)’in vefatı sonrası başlayan ve zamanla çoğalarak derinleşen ümmetin ihtilaflarının nedenleri üzerine durdu. Müslümanların aralarındaki güncel sorunların tarihsel kodlarını analiz etmeye çalıştı.

Kuruluş temsilcilerinin duyurularının ardından toplantı sona erdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen