Haber
2014-10-21 09:16:36
Bursa Genç Memur Sen il Temsilciliği istişare toplantısı yaptı

Bursa Genç Memur Sen il Temsilciliği'nin istişare toplantısı yapıldı.

Genç Memur-Sen Bursa il Temsilciliği 2014-2015 yılında yapılacak çalışmaları görüşmek ve yeni katılan arkadaşlar ile tanışmak amacıyla istişare ve tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker; STK'ların gerekliliğinden ve öneminden bahisle Genç Memur-sen'i neden kurduklarını ve gençlerin neden bu ülke için çok önemli olduklarını anlattı. Gençlere sahip çıkmanın önemi değinen Numan Şeker teşkilat olarak gençlere ulaşmanın sorumluğunu taşıdıklarını belirterek, Genç Memur Sen il temsilcisi Yunus Emre Altuntaş ve ekibine, katılan tüm genç arkadaşlarıma teşekkür etti.

Yunus Emre Altuntaş ise, Sayın Başkanımıza bizleri kırmayarak toplantımıza iştirak ettikleri için teşekkür ediyoruz. Gençlere bu denli alan açan bir teşkilat olarak başkanımızla ne kadar iftihar etsek azdır. Üç saate yakın süren toplantıya katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Toplantıda il yönetimi üyeleri ve gençlik komisyonu üyeleri de görüşlerini paylaştılar. Yeni görev dağılımı ve çalışma takviminin belirlenmesiyle toplantı sona erdi. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen