Haber
2019-11-15 09:24:37
BU GÜN GÜNLERDEN YENİŞEHİRDİ KURUM VE OKUL ZİYARETLERİ YAPILDI

Yenişehir İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu Ziyareti

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Acet ve yönetimi ile birlikte İlçe Kaymakamı Sayın Suat Seyitoğlu Bey'i makamında ziyaret etti.

Eğitim öğretim ve sendikal gündem konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu, oldukça verimli geçen ziyaret dolayısıyla Acar misafirperlik ve hüsn-ü kabulleri için Kaymakam Suat Seyitoğlu’na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Davut Aydın’ı Ziyaret

Şube Başkanı Acar ve ekibi Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Davut Aydın Bey'i ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Acar sendikal çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Belediye Başkanı Davut Aydın gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Acar ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Şube başkanı Acar, misafirperverliklerinden ve hüsn-ü kabullerinden dolayı Davut Aydın başkana teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Ayazı Ziyaret

Şube Başkanı Acar ve ekibi Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Ayaz Bey'i makamında ziyaret etti. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı geçmesi dilekleri iletilerek eğitim konuluları istişare edildi, bilgi alışverişinde bulunuldu. Acar, misafirperverliklerinden ve hüsn-ü kabullerinden dolayı Musa Ayaz müdüre teşekkür etti.

Yenişehir’de Kurum ve Okul Ziyaretleri

Şube Başkanı Ramazan Acar ile İlçe Başkanı Hüseyin Acet ve yönetimi, Yenişehir’de bulunan okulları ziyaret etti. Kurumlarımızda bulunan eğitim çalışanı arkadaşlarımızla sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Acar, “Okul idarecilerimize, öğretmen ve eğitim çalışanlarımıza; hüsnü kabülleri, misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

Ziyaret Gerçekleştirilen Okullar

#KoyunhisarİlkOrtaokulu
#YusufAteşAndİmamHatipLisesiOrtaokulu
#KoçOrtaokulu
#ErtuğrulgaziAnadoluLisesi
#İlhanOğuzAnadoluLisesi
#HümaHatunMTAL
#ŞehitYunusBalOrtaokulu
#ŞişecamMTAL
#MİSünnetçioğluOrtaokulu

Yenişehir Eğitim Bir Sen Teşkilat Buluşması

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar Yenişehirdeki ziyaretlerini, iş yeri temsilcileri ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen buluşma programı ile nihayete erdirdi.

Buluşmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Murat Akman, Sağlık-Sen İlçe temsilcisi Mehmet Söğüt, Diyanet-Sen ilçe temsilcisi Davut Dalaz, Büro Memur-Sen ilçe temsilcisi Süleyman Sarıkaya Başkanlarımız da katıldılar.

Sendikamızın bugünlere nasıl geldiğini, sendikalı olmanın önemi ve sendikamızın kazanımlarından bahseden Acar, mutabakatsızlıkla sonuçlanan Toplu sözleşme sürecindeki taleplerimiz ve yaşananlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Acar, "Üyelerimizin büyük destek ve teveccühleri ile girilen yeni dönemde, güçlenen teşkilatımızla el ele vererek, mücadele ruhumuzu kaybetmeden, geldiğimiz nokta ile yetinmeden bizden umutlu olan tüm kamu çalışanlarımız için azim ve kararlılıkla alın ve akıl teri dökmeye devam edeceğiz. İlçe başkanımız başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen