Haber
2019-01-13 09:21:54
BİR BİLENLE BİLGE NESİL TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

BİR BİLENLE BİLGE NESİL TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube ve Genç Memursen öncülüğünde yapılan ve Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla 81 ilde uygulanan "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi yöneticilere yönelik tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya ilimiz merkez ilçelerinde bulunan Anadolu-Fen ve İHL okul müdürleri katıldı. EBS 1 Nolu Şube Eğitim ve Sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Remzi Ayaz yaptığı konuşmada projenin önemine vurgu yaparak katkılarından dolayı müdürlere teşekkür etti. Toplantıda Genç Memursen İl Başkanı Yunus Emre Altuntaş yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Projenin önemine değinen başkan, okul müdürlerinin projeye desteklerinden ötürü teşekkür etti. Daha sonra proje saha koordinatörü Maksut Ali Atamer tarafından projenin ayrıntıları paylaşıldı.

Proje çerçevesinde her ay yaklaşık 60 okuldaki 750 öğrenciye ücretsiz kitap hediye edilecek ve öğrenciler danışman öğretmenlerin nezaretinde okudukları kitaplara dair kompozisyon yazacaklar. Yazılan kompozisyonlar değerlendirme komisyonları tarafından puanlanarak her ayın dereceye giren öğrencilerine birbirinden özel hediyeler verilecek. Geçen yıl dereceye giren öğrencilere verilen hediyeler: Dizüstü Bilgisayarlar, Tablet Bilgisayarlar, Kitap Setleri, Hediye Çeki ve Akıl Oyunları Seti

Toplantıya iştirak eden tüm okul müdürlerine ve projeye destek veren paydaşlara teşekkür ediyoruz. Projemiz önümüzdeki haftadan itibaren katılımcı okullarda başlayacaktır. Hayırlı olsun.

PROJE PAYDAŞLARI: Genç Memursen, Eğitim Bir-Sen, Milli Eğitim Bakanlığı, BKM kitap (www.bkmkitap.com)

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen