Haber
2014-02-27 08:16:09
Belediye Başkan Mustafa Esgin Sendikamızı ziyaret etti

Nilüfer Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Mustafa Esgin Sendikamızı ziyaret etti

Nilüfer Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Mustafa Eskin ve ekibi sendikamızı ziyaret etti. Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Numan Şeker ve Memur Sen’e bağlı sendika başkanlarının hazır bulunduğu destek ziyaretinde güncel konular da konuşuldu.

Numan Şeker ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında “Dün, siyasetin şerrinden Allah’a sığındığını söyleyenler vardı. Bugün, siyasetin şerrinden Allah’a sığındığını söyleyenlerin şerrinden Allah’a sığınan siyasetçiler var. Dün, cemaate cerahat diyenler vardı. Bugün, bizim yapamadığımızı cemaat yapıyor diye sevinç çığlıkları atan ve hadi biraz daha cesaret diyenler var. Kapı dinlemenin günah olduğu yerden herkesi dinlemenin mübah olduğu yere geldik. ‘Seçim öncesi yolsuzluk dosyaları açanlar buna bizim inanmamızı bekliyor. Biz hizmetin hezimete, hükümetin husumete dönüştürülmeye çalışılmasına seyirci kalamayız. Herkes fabrika ayarlarına dönmeli ve vesayetten arınmış, yarına umutla bakan bir ülkede yaşamanın hem bizim hem de çocuklarımızın hakkı olduğu artık herkes tarafından kabul edilmelidir.” Şeklinde ifadeler kullandı.

Esgin ise içinde bulunulan kritik süreçte toplumun tüm kesimlerinin birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek mücadele etmesi gerektiğini vurgulayarak Memur en’den de destek talebinde bulunduklarını ifade etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen