Haber
2020-05-09 09:26:19
Basın ve İletişimden Sorumlu Temsilcilik Başkan yardımcılarımızla istişarelerde bulunduk

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubenin basın iletişimden sorumlu temsilcilik başkanları ile istişare toplantısı yapıldı. Şube Başkanı Ramazan Acar gündemi değerlendiren bir konuşma yaptı. Akabinde Şube başkan yardımcısı Ali Ağaoğlu kurumsal kültüre göre basın ve iletişim nasıl olmalı konusunda bilgi verdi. Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.

Gündemi değerlendiren Şube Başkanı Ramazan Acar, işi millet, derdi millet, yükü medeniyet olan bir sendika olduklarını ifade ederek, “Üyelerimize ve milletimize daha iyi hizmet etmenin çabasındayız. Geçmişte olduğu gibi, salgın sürecinde de hemen harekete geçtik, üzerimize düşeni vakit kaybetmeden yerine getirmeye çalıştık, çalışıyoruz” dedi.

Kovid 19 süreci, İstanbul sözleşmesi, anneler günü gibi genel konulardan, öğretmenlik meslek kanunu, zorunlu eğitim, vefa grupları, aylıksız izinler, proje okullar, ek dersler, şube müdürleri rotasyonu gibi eğitimin sorunlarına dair birçok şeye değinen Acar; içinde bulunduğumuz salgın sürecinde, üyelere, millete daha etkin ve nitelikli hizmet etmenin, katkı vermenin, yapılanları kamuoyuna ulaştırmanın önemine dikkat çekti.

Basın ve İletişimden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Ali Ağaoğlu ise yaptığı konuşmada kurumsal kültürün oluşmasının önemine vurgu yaparak sendikal anlamada basın ve iletişim konularında bilgilendirme yaptı. Şube başkanımız Ramazan Acar ve temsilcilik başkanlarımıza katılımlarından ötürü teşekkür etti.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen