Haber
2016-06-11 09:19:16
ALİ MUSA BİNA'NIN ACI GÜNÜ

               Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina'nın babası Musa Bina, 78 yaşında geçirdiği beyin kanaması sonucu Hakkın rahmetine kavuştu.

   

            Bursa Memur-Sen İl Temsilcimiz ve 1 Nolu Şube Başkanımız Numan ŞEKER: “11.06.2016 tarihinde, vefat haberi üzerine, Şube Başkan Vekilim Mustafa Sarıgül ile birlikte, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina'nın babası Musa Bina’nın vefatı dolayısı ile Cenazeyi defnetmek ve  taziyelerde bulunmak üzere Kocaeli’ye gittik.

      Bursa Memur-Sen İl Temsilcimiz ve 1 Nolu Şube Başkanımız Numan ŞEKER:" Yoğun katılımın olduğu cenazeye Konya millet vekili Halil Etyemez, Ankara millet vekil ve Onursal Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu, Genel Başkanımız Ali Yalçın ve Başkan yardımcıları, İstanbul, Yalova, Bursa, Düzce, Sakarya, Kırıkkale Memur-Sen İl Temsilcileri ve EĞİTİM-BİR-SEN Şube başkanlarının ve bir çok cemaatin katılımı ile İzmir şube başkanımız Ali Musa kardeşimizin, merhum babasının, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra cenazesini Asri Mezarlığında defin ederek Rahmeti Rahman'a uğurladık. Mevlam rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah."

           "ŞUBE BAŞKANLARIMIZLA HASBİHAL ETTİK"

         ŞEKER:" Genel Yönetim Kurulu üyelerimiz ve diğer illerden gelen  İl Temsilcilerimiz ve Şube Başkanlarımız, ile Kocaeli İlçe Temsilcilerimiz ve Şube Yöneticilerimizle iftar öncesi keyifli muhabbet, iftar sonrası sendikal gündeme ilişkin karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk." dedi.

         " Misafirperverliğinden dolayı  Kocaeli Şube başkanımız Şahin Yaşlık ve yönetimine teşekkür ediyoruz."

https://www.facebook.com/ebsizmir1/?fref=ts

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen