Haber
2013-04-27 09:15:35
AGD yönetiminden Eğitim Bir Sen’e ziyaret

Bursa AGD yönetimi Eğitim Bir Sen Bursa Şubesine ziyarette bulundu. AGD Şube Başkanı Hüseyin Altay’ın il dışında bulunması nedeniyle, ziyarete AGD Halkla İlişkiler komisyon Başkanı İsmail Eldemir, Mali İşler komisyon başkanı İbrahim Halil Tepeaşan ve Dergi koordinatörü Kenan Yavuz’dan oluşan heyet katıldı.

Şube Başkanı Numan Şeker il dışında olduğu için Başkan Vekili Ramazan Acar’ın temsil ettiği Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi heyetinde ise Başkan Yardımcısı, Ersen Çetiner, Ali Ağaoğlu ve Ahmet Bilgiç te hazır bulundu.

AGD’nin faaliyetlerinden bahseden İsmail Eldemir, Ayasofya ibadete açılsın imza kampanyası başlattıklarını ve bu kampanyaya Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’den de destek beklediklerini ifade etti. 29 Mayıs İstanbul’un fethi programının İzmit'te yapılacağını ayrıca bu yıl ilk olarak yapacakları ve gelenekselleştirip her yıl yapmayı düşündükleri Diyarbakır’ın fethi programını da 4 Mayıs’ta Diyarbakır’da yapacaklarının bilgisini verdi.

Ayasofya söz konusu olunca ibadethane özgürlüğünden bahsedenlerin, İspanya’da Müslümanlara ait birçok tarihi eser cami ve mescidin ya yıkılıp yok edildiğini ya da kiliseye çevrildiğini her ne hikmetse görmüyorlar görmezden geliyorlar, şeklinde düşüncelerin altı çizildi.

Eğitim Bir Sen Şube Başkan Vekili Ramazan Acar ise imza kampanyasına destek verdiklerini, yönetim kurulu olarak ilk imzayı atarak imza kampanyasına sendika adına desteği başlatmış olduklarını ifade etti.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temenniler ile sona erdi.

 

 

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen