Haber
2013-06-08 09:15:39
2013 haziran ayı il divan toplantısı yapıldı

Her ay düzenli olarak yapılan ve şube yönetimi, ilçe yönetimleri ve ilgili komisyonların katıldığı il divan toplantısı bu ay 2013-06 Haziran ayı il divan toplantısı olarak Gemlik ‘te Büyükşehir Belediyesi tesislerinde yapıldı. Mutabakat döneminin değerlendirildiği il divan toplantısında son bir yılın çalışmaları masaya yatırılarak başarılı olan temsilcilere plaketleri verildi.

Yoğun geçen yılın artıları ve eksilerinin değerlendirildiği toplantıda söz alan Numan Şeker her yıl orantısal olarak artış gösteren yükselme grafiğimizde bu yıl aynı başarıyı gösteremedik. İçinde bulunduğumuz yılın şartları bursa özelinde incelendiğinde bunun bir başarısızlık olarak değerlendirilemeyeceğini çünkü her yıl kaydedilen yeni üye sayısını bu yıl da kaydettiklerini ancak istifalar nedeniyle toplamda aynı artışı sağlayamadıklarını ifade etti. Önümüzdeki yıla yeni bir strateji ile hazırlandıklarını ifade eden Şeker biz mücadele etmekle soruluyuz, biz seferden sorumluyuz zaferden değil dedi.

Yetkili oldukları için plaket alan temsilcilikler;

Harmancık İlçe Temsilcisi Metin ÖZMEN, İznik İlçe Temsilcisi Mahmut KOCADAĞ, Keles İlçe Temsilcisi İsmail ORHAN, Büyükorhan İlçe Temsilcisi Serkan TÜRKMEN, Yenişehir İlçe Temsilcisi Musa AYAZ, Büyükşehir Temsilcisi Ahmet AYDIN, Uludağ Üniversitesi Temsilcisi İlyas KAYA, Bursa Teknik Üniversitesi Temsilcisi Mehmet SÖNMEZ.

Üye sayısını geçen yıla göre artırdıkları için plaket alan temsilcilikler;

Yıldırım İlçe Temsilcisi Arif ARI, Osmangazi İlçe Temsilcisi Mehmet Ali AKİŞ, Nilüfer İlçe Temsilcisi Fatih KOCAAĞA, Gemlik İlçe Temsilcisi Halil GEMİCİ, Kestel İlçe Temsilcisi Öner ŞİMŞEK, Orhaneli İlçe Temsilcisi Mehmet TAYİR, Kredi Yurtlar Temsilcisi Nuri ÖZDOĞAN.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen