Bursa 1 Şubesi

EBS Bursa1 Şube Başkanı Ramazan Acar, Orhangazide Kurum ziyaretlerinde bulundu

Kaymakamlık Ziyareti

Eğitim Bir Sen Bursa1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ve başkan yardımcısı Cüneyt Vardar ile Orhangazi EBS ilçe başkanı Selahattin Siyambaş, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı'ya 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

Orhangazi yereli, il ve ülke genelinde salgın dönemine süt eğitim sistemleri ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi alış-verişinde bulunuldu. Alandaki sorunların çözümüne dair sendikamızın yaklaşımı ve önerileri paylaşıldı.

Şube başkanı Acar, Kaymakam Süleyman Özçakıcı'ya hüsn-ü kabulleri için teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyareti

Şube Başkanı Ramazan Acar ve ekibi Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun'u makamlarında ziyaret edip yeni normalde eğitim-öğretim üzerine ibir sohbet gerçekleştirdi.

Şube başkanı Acar, "Kıymetli Müdürümüze misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının diliyoruz." dedi.

Orhangazi Şube müdürlüğü yeni atanan Halil Dal'a ziyaret

Şube Başkanı Ramazan Acar ve ekibi Yalova Milli Eğitim Müdürlüğünden Orhangazi Milli Eğitim Şube müdürlüğü atanan Halil Dal'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

Acar, Kıymetli Müdürümüze misafirperlikleri için teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Yeni atamalara hayırlı olsun ziyaretleri

Şube Başkanı Ramazan Acar ve ekibi, Orhangazi 'de kurumlarında yeni göreve müdür ve yardımcılarını ziyaret ederek' Hayırlı Olsun 'dileklerini iletti.

Acar, Mehmet Akif Erkoç, Muhsin Tanış, Duran Çulha, Muhammed Hadi Gürbulak, Melek Avcı, Şenol Şanlıtürk'e kazandıkları sınavla yönetici olarak atandıkları yeni kurumlarında başarılar dileyerek misafirperlikleri için teşekkür etti.

Ziyaret edilen okullar

Örnekköy Orhan Olcaygiray İlkokulu

Çakırlı Ortaokulu

Halk Eğitim Merkezi

 Gaziosmanpaşa Ortaokulu

 Koç İlkokulu Ortaokulu

 Orhangazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi