Bursa 1 Şubesi

Salgın Sonrası Yeni Normalde İlk Ziyaret Keles?te Kurumsal Ziyaretler

Kaymakamı Makamında Ziyaret Edildi

Yeni Normalde ilk taşra ziyaretini Keles ilçesine gerçekleştiren Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, başkan yardımcıları Adil Yazıcıoğlu ve Mehmet Ali Akiş ile birlikte Keles bürokrasine ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Eğitim Bir Sen Keles ilçe başkanı Sedat Karakaya da hazır bulundu.

Bu minvalde İlçe Kaymakamı Kübra Teymur makamında ziyaret edildi. Başkan Acar salgın süreci ile eğitim-öğretimin yerel ve genel gündeminin değerlendirildiği ziyarette hüsn-ü kabulleri ve misafirperlikleri için Kaymakam Kübra Teymur hanıma çok teşekkür eti.

Keles İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Ramazan Acar ve yönetimi Keles Milli Eğitim Müdürü Aydın Narin ile Şube müdürü Turan Tanış ve ilçe millî eğitimimizin fedakâr çalışanları yeni normaldeki ilk taşra ziyareti kapsamında ziyaret ederek hasbihal ettiler.

Akabinde Keles eğitiminin kalbinin attığı okullarımızdan Keles İmam Hatip Lisesi, Keles Çok Programlı Lisesi ve Keles İmam Hatip Ortaokulu da ziyaret edilerek yönetici ve çalışanlarıyla bir araya gelinip yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Şube başkanı Ramazan Acar, kurumlarında kendilerini misafir eden ilçe müdürü, şube müdürü, okul yöneticisi ve eğitim çalışanlarına hüsn-ü kabulleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür etti.

Keles Belediye Başkanına Makamında Ziyaret

Ramazan Acar ve yönetimi Keles ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Keskin’i ziyaret edip salgın süreci ve sonrası yerel ve genel gündemini konuştu.

Acar, Belediye başkanı Keskin’e hüsn-ü kabulleri ve misafirperlikleri için çok teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Keles Ak parti ilçe başkanlığı ziyareti

Keles ziyaretinde, Acar ve yönetimi, AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni’yi de makamında ziyaret etti.

Başkanı Özcan Yeni ile eğitim sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi alış-verişinde bulunuldu. Sendikanın sorunların çözümüne dair yaklaşımı ve önerileri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Acar, hüsn-ü kabulleri, ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı hassaten teşekkürlerini iletti.