Bursa 1 Şubesi

EBS BURSA 1 ŞUBE YÖNETİMİ GEMLİK?TE MEMUR VE YARDIMCI HİZMETLİ ÜYELERİYLE BULUŞTU

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar Gemlik’te Memur-Sen’e bağlı şef, memur ve yardımcı hizmetli üyeleri ile Memur-Sen konfederasyonuna bağlı sendikaların ilçe temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar,  yanında başkan yardımcılarından Mehmet Ali Akiş ve Cüneyt Vardar ile birlikte geldiği Gemlik’te Memur-Sen’e bağlı çeşitli  iş kolları temsilci ve üyeleriyle birlikte Köfteci Yusuf ta kahvaltıda buluşarak sendikal çalışmalar ve çalışanların sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Eğitim-Bir Sen Gemlik Temsilcisi Halil Gemici ve Yönetiminin de katıldığı programda konuşan EBS Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar Memur-Sen’in emek ve hak mücadelesini sınırları dışına çıkarıp dünya sathına yaydığını vurgulayarak artık İLO’gibi uluslar arası kuruluşlarda da ülkemizi diğer sendikalar gibi suçlayarak, şikayet ederek iftira atarak değil  hakkıyla temsil ediyoruz’ diye konuştu.

Kısa süre önce ziyaret ettiği Pakistan gezisi izlenimlerinden de bahseden Acar ‘Onlar şu anda adeta 1970’lerin Türkiye’si gibi. Bizim de desteklerimizle IHH’nın orda yaptığı çok güzel yardım faaliyetlerini yerinde gördük. Türkiye’mizi çok seviyorlar. Oradaki yetimlere yardımımızı kesmeden devam ettirmemiz gerekir. Bu anlamda her sınıfın bir yetimi var kampanyasını önemsiyoruz’diye konuştu.

Memurları ilgilendiren , ek gösterge, maaş zamları, vergi dilimi kesintileri,fazla mesai ücretleri, Eğitim-Öğretim ödeneğinin Milli Eğitimde çalışan memur ve şeflere de verilmesi sosyal haklar, görevde yükselme ve tayinler, gibi  çok sayıda sorun ve isteklerin görüşüldüğü toplantı sonunda Ramazan Acar ‘Biz sendika olarak her zaman üyelerimizin yanında ve onların destekçiyiz. Bizleri böylesi güzel bir programda bir araya getiren EBS Gemlik Temsilcisi Halil Gemici ve Yönetimine teşekkür ediyorum’ diye yer konuşmasını tamamladı.